Verpletterende TOP- 40 reanimatie

De keiharde eenvoud van het
Pneumatisch Dance Trio!

Zeg nooit dat je een nummer kent voor je het door het Pneumatisch Dance Trio hebt horen spelen. Strak en begeerlijk in hun glamoureuze showpakken blaast dit trio bekend Top-40 repertoire een verbijsterend nieuw leven in. De band snijdt het hart uit een lied, geeft het een energy-boost en schopt het met veel plezier de zaal in. Repeterende patronen van kletterende beats, pulserende saxen en jagende zangpartijen leggen verdrongen dimensies van actuele hits bloot en laten niets en niemand onberoerd. Daarom is het Pneumatisch Dance Trio de ideale trigger op feest en festival; ze stoken de mensen heet en hebben daar stroom noch versterkers bij nodig. De keiharde eenvoud (zingen, slaan & blazen) waarmee het Pneumatisch Dance Trio hun muziek de zaal in zweept, beukt elke weerstand kapot.
Dan helpt alleen nog dansen.


Tekst auf Deutsch:

Het Pneumatisch Dance Trio heeft een speciaal kerstrepertoire in elkaar gezet, waarbij bekende kerstliedjes compleet naar onze hand gezet worden. Bekijk de kerstinformatie: KERST
Of ga direct naar de kerstluisterliedjes : Kerstliederen

Bram Groothoff- baritonsax/zang Ton Cornelissen- drums/zang Erik van der Weijden- altsax/zang
VOLUME
Het Pneumatisch Dance Trio kan zonder versterking spelen. Het akoestische geluidsniveau is stevig genoeg om over een publiek van ongeveer 70 man heen te komen. De zang wordt versterkt met megafoontjes die ervoor zorgen dat de zang van een zelfde volumeniveau is als de drums en de saxofoons. Dat niveau is variabel. De drummer speelt meestal met speciale stokken, zodat zijn spel de saxofoons niet overstemt. De geluidssterkte wordt aangepast aan de situatie, binnen hoeft het meestal niet zo hard tenslotte, alhoewel het Pneumatisch Dance Trio ook electrisch versterkt kan spelen, als bijvoorbeeld een grotere zaal bespeeld moet worden. Een geluidsinstallatie moet dan wel apart geregeld worden.
PLAATSING
Het Pneumatisch Dance Trio is heel geschikt voor allerlei bijeenkomsten van mensen die opgevrolijkt en muzikaal onderhouden willen worden door een vrolijke, mobiele band met een korte lijn naar het publiek.
Het Pneumatisch Dance Trio is zowel op een podium als midden tussen de mensen te plaatsen. Ook kan de band achter het podium spelen.
Het Pneumatisch Dance Trio kan zich tussen de nummers door mobiel bewegen (pleonasme).
Tijdens het spelen wordt er gebruik gemaakt van een bassdrum die op de grond geplaatst is. Dat maakt dat het lastig (maar niet onmogelijk) is om te spelen en te lopen tegelijkertijd. Voor het top 40/Dance repertoire van Het Pneumatisch Dance Trio is de bassdrum namelijk onontbeerlijk. Toch kan er wel met die beperkingen gespeeld worden als het moet, met een enigszins aangepast repertoire.
STIJL
Het Pneumatisch Dance Trio speelt een "verpletterende top 40 reanimatie". De meeste hits die wij gebruiken zijn jonger dan drie jaar, wat tot gevolg heeft dat veel mensen ze nog vers in het geheugen hebben liggen. Een enkel liedje is ouder dan drie jaar, maar zelfs die zijn vaak onlangs nog "geremixed", in een nieuw jasje gestoken voordat Het Pneumatisch Dance Trio ze weer in een nieuw jasje stak.

Hits die wij gebruiken zijn bijvoorbeeld:

  • Come Sunday van Kylie Minoque
  • Sexbomb van Tom Jones
  • Road to Mandalay van Robbie Williams
  • I'm Not That Kind Of Girl van Anastasia
  • Mambo no.5 van Louis Vega
FOTOKAART
Onze flyer, normaal op A-5 formaat kunt u bekijken (en opslaan). Een foto van Marcus Peters, gemaakt op het Noordereiland van Rotterdam; het kan zijn dat u een gebouwtje mist.
CONTAKT
Boekingen Bram
010-4121223
Bram mobiel
06-50642376
Erik
020-6940133
Erik mobiel
06-55791248
Ton
010-4232134
Ook belangrijk
Voor als je werkelijk de achtergronden wilt weten:
Terug Muziek Bandfoto's E-mail